FERMOB MONTMARTRE

Jeg tror, redebygger-genet er ved at tage overhånd. Det sagde en lille, beklemt stemme ihvertfald inde i hovedet, bedst som jeg sad og googlede pæne havemøbler for lidt siden.

Vi har ingen have. Ikke udsigter til huskøb eller det, der ligner. Ergo, absolut intet belæg for at orientere sig om udbuddet af havemøbler.

Meeeeeeeeen, alligevel. Sådan på sigt, I ved. Derude, i den store, fjerne uvished om fremtidens komme, har jeg mentalt øremærket Fermob havemøblerne. Navnligt ‘Montmartre’ serien, der findes i 20 forskellige farver. Hold nu op, det er fint! Emmer langt væk af fortovscaféer og blændende forårssol.

Picture credit Fermob.com

ENGLISH
Aside from the fact that we don’t have a garden of our own, I can’t help but bookmark Fermob’s beautiful outdoor furnishings for times to come. The ‘Montmartre’ collection is perfectly romantic and bohemian, all at once.