HANNE BLOCH 2014 SWIMWEAR

I år holder vi sommerferie i Danmark. Logistisk, praktisk og økonomisk er det vist det mest fornuftige, når vores lille prinsesse ankommer i start juli og Michaels ferie er i slutningen af maj. Måske netop derfor, dagdrømmer jeg ekstra meget om at tage revanche til næste år, hvor bugen ikke skal bugseres rundt i gadebilledet. Til den tid, er vores piger næsten 1 og 4 år, hvilket er helt VILDT at tænke på.

Så snart min værnepligt er udtjent, skal der sættes ind på lækkert undertøj, træningstøj og ikke mindst sommertøj til familieferien næste år. Og her kommer Hanne Bloch ind i billedet.

De sidste par år, har jeg fulgt hendes kollektioner tæt, for selvom priserne er relativt høje, æster de smukke ting sig fast i hukommelsen. Den måde, hun formår at gøre print, farver og eklektisk styling så glamourøst, er vidunderligt udansk. Jeg elsker det. Det er så inspirerende.

2014 kollektionen byder bl.a. på en sort/hvid stribet bikini og den tilbagevendende silkekjole, som er øremærket til Barcelonaturen 2015. Er overbevist om, at jeg ville føle mig som verdens mest glamourøse småbørnsmor i Hanne Blochs skønsager.

Farvel flæskede efterfødselslegeme og goddag til forherliget selvbillede!

ENGLISH
The 2014 collection from Danish swimwear designer, Hanne Bloch, is now available in stores. Eclectic, electric and above all: cool! I’m especially drawn to the black-and-white bikini, not to mention the silk dress cover up.