PIGEVÆRELSE, ANNO 2014

Storesøsters domicil er, efter utrættelig indsats fra forældrene, ved at nå sit (foreløbige) mål. Tænk, at det er tredje gang, værelset får en makeover.. pyhh! Først babyværelse, så tumlingeværelse og nu, stor-pige-værelse. Godt, der går nogle år, før værelset skal ommøbleres til skolepigekammer ;)

Som nævnt, besluttede vi os for at købe Oliver Furnitures lave højseng, og det har vi ikke fortrudt et eneste sekund! Den er så flot, så gennemarbejdet lækker og megahyggelig at se på. Til gengæld fylder den størstedelen af pladsen på værelset, hvilket vi var forberedte på, men det har selvfølgelig betydet, at resterende kvadratmeter måtte udnyttes på kreativ vis, så værelset stadig indbød til leg. Heldigvis kommer man langt med lidt effektfuldt nips.

Jeg håber, I har lyst til en virtuel rundtur.

Kæmpe seng = rig mulighed for at ornamentere sengegavlen med pyntepuder. Jeg synes, det ser så hyggeligt ud med Luckyboysundays fine grantræ og Bambi-puden fra Atsuyo et Akiko sammen. Lidt tuttenuttet Disney-stemning skal man ikke kimse af.

Udsigten fra hyggehulen. Måske kan I ane, at puslebordet er rykket ind i soveværelset? Henover hænger den tapetserede vinkasse, som vi brugte på Beates værelse, fint flankeret af Happy Lights lyskæde med sølv-grå bolde. Jeg synes, det giver god sammenhæng mellem værelserne, at enkelte elementer går igen, fx. lyskæden, som også spreder blød belysning under storesøsters seng (se billede nedenfor.)

Lillesøsters tøj har overtaget pladsen i puslebordet og Beates garderobe huses istedet af et støvblåt IKEA skab. Tilfældet ville, at det matcher sengens forhæng uforskammet godt, foruden at bryde alt det hvide. Med lidt god vilje, kan man måske fornemme, at skabet spejler mine ihærdige forsøg på at lave noget-med-noget, der kunne henlede tankerne på bugtende vandløb. Måske kun for mig, men what the hell :D

Den strikkede blomsterranke er fra Oeuf NYC.


Idet lillepigen ikke kan stå oprejst under sengen, har jeg lagt vægt på at bruge pladsen på 1) opbevaring 2) lege, der foregår siddende og 3) hygge-hule-stemning. Dermed er slagbænken flyttet under sengen sammen med Duplokassen. På gulvet ligger fine Livingstone gulvpuder og pynter.

Duplokassen er nysseligt placeret under vinduet og fungerer udemærket som disk, når vi leger is-bod (Her skal I forestille jer et særdeles ømt syn af overentusiaske forældre, der bestiller diverse Duplo-is-kreationer gennem vinduet.)

Jeg gemmer lige øvrige detaljer til et andet indlæg, før I går helt kolde i billedespam ;)

Lav højseng fra Oliver Furniture. Forhænget fåes både i blåstribet (som vi har) eller rosastribet. 

ENGLISH
My daughter’s new Oliver Furniture low loft bed. Isn’t she a beauty?