Gør dit liv simplere med Zimpler

Med Zimpler kan du let deponere dine penge. Zimpler er skabt til, at gøre mobilbetaling mere brugervenlig. Det er faktisk virksomhedens mission, at give forbrugeren den bedste oplevelse inden for mobilbetaling. Indtil nu opererer Zimpler i Sverige og Finland, men virksomheden har gode forudsætninger for fremtidig vækst.

Virksomheden vil derfor forsøge, at komme ind på nye markeder i fremtiden, heriblandt Storbritannien. Det kan være en udfordrende opgave, men med den rette indstilling, er det ikke en umulig opgave. Zimpler virker til, at have den rette indstilling, samt motivation for at det kan lykkedes. Dog skal det nævnes, at nye markeder også betyder nye konkurrenter. Derfor skal der arbejdes både på strategi, produkt og målgruppe.

For eksempel dominerer en anden betalingsvirksomhed i Storbritannien, og det kan derfor være en større udfordring for Zimpler, at komme sikkert og ordentligt ind på betalingsmarkedet. Det kræver dygtige medarbejder og grundige markeds- og salgsanalyser.

Storbritannien: I Storbritannien dominerer en anden virksomhed betalingsmarkedet, og dækker flere betalingsservicer, dog er virksomheden ikke så stærk inden for mobilbetaling. Netop denne svaghed kan være en fordel for Zimpler, og en af grundene til at virksomhed overvejer, at komme ind på markedet i Storbritannien.

Det er vigtigt, at virksomheden undersøger potentielle konkurrenter i forhold til styrker og svagheder, og sammenligner resultaterne med egne styrker og svagheder. Zimpler har et kerneprodukt, der er nem og sikker mobilbetaling. Det er først og fremmest denne styrke virksomheden skal undersøge hos sine potentielle konkurrenter. Derefter kan Zimpler vurdere om de selv er konkurrencedygtige nok, eller om de skal lave nogle ændringer til deres nuværende strategi og produkt. Den engelske betalingsservicedominant dækker nem og gratis onlinebetaling i hele Storbritannien. Samme virksomhed dækker også gratis onlinebetaling til og fra banker i udlandet.

Bankerne i England tager store beløb for, at overføre penge ind og ud af landet. Det samme gør bankerne i udlandet. Mange mennesker ender derfor med at betale dobbeltbeløb, og det kan derfor blive en dyr omgang uden gratis onlinebetaling.

Danmark: Hvis Zimpler ønsker, at bryde igennem på det danske betalingsservicemarked, kan de godt få stor konkurrence af andre mobilbetalingsvirksomheder. Der er på nuværende tidspunkt en mobilbetalingsform via en app, som dominerer markedet.

Den gør det svært for andre betalingsservicevirksomheder at overleve på markedet i Danmark. Derfor kan det argumenteres, at det ikke er et godt tidspunkt, at komme ind på det danske marked for Zimpler. Danskerne virker ikke til, at have behov for andre mobilbetalingsmetoder.

Dog kan Zimpler vinde lidt kunder på, at Zimpler kan anvendes som betalingsmetode på flere online spillehjemmesider og Zimpler casinos. Som nævnt i starten, så kan man deponere penge på Zimpler. Derfor vælger flere Zimpler som betalingsform til diverse spillesider, hvor Zimpler bliver godtaget, da det er en nem og praktisk betalingsform.