OM ANN-SOPHIE

Navnet er Ann-Sophie. Bopælen er at finde i Odense C, hvor min mand, Michael, holder hjemmet kærligt og varmt sammen med vores datter, Beate, fra sept. ’11.

Til daglig er jeg studerende på SDU, hvor jeg læser erhvervsøkonomi og kommunikation. Sideløbende arbejder jeg som fundraising assistant og afholder kurser om bl.a. promotion, salg og service.

Bloggen Mitudtryk.dk omhandler primært mode til kvinder og børn, men fra tid til anden tilfalder spaltepladsen boliginspiration eller fri fantasi fastfrosset i tekst og billeder. For her er den gode historie i centrum og fokus er på livets små øjeblikke, hvadenten de kommer til udtryk i tekstil (hvor detaljerne, ideerne, referencerne altid gør hele forskellen!) eller fragmenter af hverdagen.

Fælles for alle mine indlæg er, at de fokuserer på kvalitet, et omhyggeligt udvalgt produkt og tankerne bag købet. Altid leveret med eftertænksomhed, humor & æstetikken i højsædet.

*

Bloggens layout og opsætning er lavet af Oneclevercode, som bl.a. kan fanges på [email protected]

*

I December 2013 havde Mitudtryk.dk mere end 31.500 sidevisninger og 7000 unikke besøgende, ifølge Google Analytics. Henvendelser bedes rettes på mail eller via. kontaktformularen.

Email: [email protected]

– – –

TILGANG TIL MODE & SHOPPING:

Jeg shopper efter princippet “lidt, men godt” og gør en sport ud af at strække pengene så langt som muligt. For mig taber tingene ikke værdi af at være fra sidste sæson, for jeg køber alligevel kun ting, jeg knuselsker. Jeg vil anslå, at godt 95% af min garderobe er fundet på udsalg, lagersalg, outlets eller secondhand. Som resultat heraf, køber jeg kun 1-2 ting pr. måned efter nøje omtanke.

Jeg tror, den nemmeste måde at beskrive min stil på er at nævne de ting, jeg elsker.

Mit hjerte banker særligt for:

 • Naturmatrialer – silke, bomuld, læder, kashmir i særdeleshed.
 • Draperinger
 • Dramatiske rygudskæringer
 • Farver – romantiske pasteller og forførende, dybe juvelfarver.
 • Lækkert undertøj. La Perla er min favorit, stærkt efterfulgt af Stella Mccartney. Til hverdag: Calvin Klein.
 • Linierne i 20′er silhuetten, foruden flapperstilen, hårpynt og alle ideerne, der lå til grund for modebevægelsen.
 • Art Deco
 • 50′ernes “New Look,” navnligt sommerkjoler og makeup.
 • Old Hollywood: Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn m.v.
 • 60′ernes print, både de grafiske, de etniske og de naivistiske. Og deres frisurer!
 • Bevægelsesfriheden i 70′ernes beklædning, vidde tunikaer, bukser, lange kjoler, you name it. For ikke at tale om Studio 54-stilen fortolket på Bianca Jagger-manér.
 • Arvestykker (smykker og tasker)

Yndlingsmærker:

Udlandske:
Helmut Lang, Carven, Maison Michel, Lanvin, La Perla, Bottega Veneta, Missoni, Vanessa Bruno, Stella Mccartney, Rick Owens, Prada, Alberta Ferretti, Diane Von Furstenburg, Vionnet, Matthew Williamson.

Danske:
Iben Høj, Aymara, Sand, Designers Remix, Toklum (jeg savner jer!), Ole Yde, Hanne Bloch, DAY Birger et Mikkelsen, Baum und Pferdgarten.

Til børn:
Album di Famiglia, Atsuyo et Akiko, Poppy Rose, Ketiketa, Stella McCartney Kids, Zef, Oeuf NYC, Soft Gallery, Mini Rodini, MarMar Copenhagen, Chloé, FUB.